29 mars - Miami

Det har inte blivit sa mycket uppdaterat den sista tiden men jag har aven varit helt datorlos sen sist. Men nu sa!
Vi lever fortfarande.
Vi fick en hel del gjort i San Francisco nar vi var dar; Golden gate bridge, Alcatraz, Union Square mm. Bilderna i inlaggen nedan berattar val en del de ocksa.
Har hunnit med att spendera fem dagar i Las Vegas ocksa. Jag trodde att jag sett vad overdrivet var nar jag kom till USA, men ack sa fel jag hade. NU vet jag vad overdrivet ar! Atmosfaren ar svar att satta ord pa. Blinkande lampor och glittrande byggnader dar den ena overtraffar den andra. Hotellen ligger pa rad, hoga som skyskrapor, blandat med casinon sa klart. Varje gang man gar ner langs The Strip upptacker man nagot nytt och varje gang man gar ar en ny upplevelse. Overvaldigande ar ett bra ord har.
I sondags tog vi en dagsutflykt till Grand Cannyon. En lang resa som var alla timmarna varda. Helt fantastiskt! Har aven hunnit med att se illutionisten Chriss Angels show. Sammanfattningsvis har det varit fullt upp med roligheter och nu ar det bara 19 dagar kvar tills jag ar hemma igen. Konstig kansla. Nope, nu ska vi ut och utforska Miami. :)
Bilder kommer nar jag letat upp en billigare dator...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0